avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Declarație de conformitate
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Declarație de conformitate

Bună ziua. Aș dori un model de declarație de conformitate pentru produse alimentare, mai exact suc din fructe
Toate modelele pe care le-am găsit se referă la produse nealimentare.
Și încă o întrebare, dacă s-a abrogat legea 1022/2002, de ce trebuie să facem această declarație? Mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Legislatie - declaratie de conformitate pentru fiecare lot de produse alimentare. erika33 erika33 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea inrebare: Care este legea /hotararea care reglementeaza ca trebuie sa emitem declaratie de conformitate pentru ... (vezi toată discuția)
Declarație de conformitate Simona, Siminica Simona, Siminica Bună ziua. Vă rog să mă ajutați cu un formular de declarație de conformitate, pentru produse alimentare, mai exact, suc de fructe. Și ce trebuie să ... (vezi toată discuția)
Certificat conformitate raluca3322 raluca3322 Buna ziua, am va rog o nelamurire si anume : daca s-a abrogat HG 1022/2002 in baza careia se facea declaratia de conformitate , in momentul de fata declaratia ... (vezi toată discuția)