avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Declarație de conformitate
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Declarație de conformitate

Bună ziua. Vă rog să mă ajutați cu un formular de declarație de conformitate, pentru produse alimentare, mai exact, suc de fructe. Și ce trebuie să conțină, mă refer la documente. Trebuie aprobată de cineva? Dacă da, de către cine? Sau este pe proprie răspundere? Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Simona, Siminica , utilizator 07:27, 11 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Gasiti legislatia si model aici: [ link extern ]
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarație de conformitate Simona70 Simona70 Bună ziua. Aș dori un model de declarație de conformitate pentru produse alimentare, mai exact suc din fructe Toate modelele pe care le-am găsit se ... (vezi toată discuția)
Productie din goji micutu50 micutu50 Buna ziua, Vreau sa fac productie de tinctura,ceai,gem, nectar, suc, suplimente alimentare din fructul Goji. Intrebarea care sunt conditia de a ma autoriza ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac pentru inscrirea in r.o.i.? mona_lisa mona_lisa Buna ziua! Locuiesc intr un oras mic, am o firma(platitoare de TVA) si ma intereseaza pentru achizitionarea de marfuri din strainatate ce trebuie sa fac. Am ... (vezi toată discuția)