avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Comert online cu amanuntul - PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Comert online cu amanuntul - PFA

Buna ziua, as avea cateva intrebari, daca aveti amabilitatea sa ma lamuriti. Doresc sa-mi deschid un magazin online in care sa vand cu amanuntul produse electronice importate din afara comunitatii europene (china), Se poate face acest lucru ca PFA sau este obligatoriu sa-m deschid un SRL? Daca se poate in ambele cazuri, care ar fi mai avantajos, in conditiile in care rulajul ar fi unul foarte mic (cel putin la inceput). Care sunt taxele pe care ar trebui sa le platesc catre stat? Inteleg ca in momentul in care fac import, va trebui sa platesc 19% impozit + taxe vamale, in momentul in care vand produsele mai platesc 19% pentru ficare produs vandut?

Alte discuții în legătură

Taxa import accesorii gsm china george_passat george_passat Sunt administratorul unei societati de tip SRL cu activitati de fotocopiere si acte auto. In actul constitutiv este trecut tot Codul CAEN. Pe certificatul ... (vezi toată discuția)
S.r.l. care face achizitii din china Catalin1706 Catalin1706 Buna ziua, Vreau sa deschid o societate comerciala, SRL sau SRL-D (inca nu stiu exact, daca aveti o idee care e mai ok pentru comert cu produse aduse din ... (vezi toată discuția)
Tva in regim dropshipping pentru romania StefanRad StefanRad Buna ziua! Detin o firma neplatitoare TVA si as dori sa fac dropshipping direct din china in Romania si am cateva nelamuriri in privinta platii TVA-ului pentru ... (vezi toată discuția)