avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa import accesorii GSM China
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa import accesorii GSM China

Sunt administratorul unei societati de tip SRL cu activitati de fotocopiere si acte auto. In actul constitutiv este trecut tot Codul CAEN. Pe certificatul constatator sunt mentionate urmatoarele activitati:
1812 (Alte activitati de tiparire n.c.a)
1814 (legatorie si servicii conexe )
3299 (fabricarea altor produse manufacturiere n.c.a)
4511(comert cu autoturisme si autovehicule usoare)
4762 (comert cu amanuntul al ziarelor si articole si papetarie in magazinele specializate)
5819 (alte activitati de editare)
7311(activitati ale agentilor de publicitate)
8219 (alte activitati de fotocopiere,de pregatire a documentelor si alte activitati specializate de secretariat)
As dori sa import din China accesorii Gsm,mai exact Huse Gsm, o parte a husei fiind din plastic iar cealalta din inlocuitor piele. Ma intereseaza la ce cod vamal se incadreaza aceste produse si ce taxa au.
Produsele vreau sa le vand atat in magazin,cat si online. Trebuie sa mai scot alt certificat constatator si daca da,pentru ce coduri din CAEN? Pentru a putea fi acoperit din punct de vedere legal.
Va multumesc,astept un raspuns.

Alte discuții în legătură

Coduri caen la infiintare srl Ana Mocanu Ana Mocanu Pot infiinta SRL cu activitate principala [b]\"4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet\" [/b]si activitati ... (vezi toată discuția)
Diploma la intreprindere individuala. sub_bass2002 sub_bass2002 Buna. Vreau sa deschid o mica afacere: - papetarie - xerox - vanzari piese de calculatoare - intocmire fise de inmatriculari - contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Cod caen obiect de activitate strelitia strelitia Pentru un magazin de birotica si papetarie precum si servicii de printare, laminare, legatorie, indosariere etc. Ce cod CAEN pot trece ca obiect de activitate? (vezi toată discuția)