avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... INFIINTARE PFA SA ASOC FAMILIALA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

INFIINTARE PFA SA ASOC FAMILIALA

Buna ziua ,as dori si eu sa deschid o asoc. familiala sau un PFA.CE MA SFATUITI?ma intereseaza foarte mult comertul stradal intr-o rulota comerciala.De ce acte am nevoie?unde sa apelez?mentionez ca rulota este echipata pt fast food.MLTUMESC
Cel mai recent răspuns: denissiioana , utilizator 20:54, 24 Octombrie 2009
Inainte de toate , cititi OUG 44/2008 privind desfăşurarea activităţilor economice de către persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale şi întreprinderile familiale- gasiti pe net. Faceti un drum la Registrul Comertului si acolo veti gasi toate raspunsurile(pasii de urmat, acte).
Prima data fa un drum la primarie si intreaba daca te lasa sa faci vanzari din rulota pentru ca tendinta este in fiecare orasi sa-l adune buticurile si rulotele.

Daca poti sa desfasori activitatea, tot aici poti sa te interesezi de PFA. pentru ca cererea se depune la primarie.
pronick76 a scris:

Prima data fa un drum la primarie si intreaba daca te lasa sa faci vanzari din rulota pentru ca tendinta este in fiecare orasi sa-l adune buticurile si rulotele.

Daca poti sa desfasori activitatea, tot aici poti sa te interesezi de PFA. pentru ca cererea se depune la primarie.

Despre care cerere vorbiti?
Autorizarea persoanelor fizice (PFA) se face la primarie, doar dupa aceea se inregistreaza la Registrul Comertului.
pronick76 a scris:

Autorizarea persoanelor fizice (PFA) se face la primarie

Nu mai este valabila afirmatia Dvs....cel putin nu in mediul urban. Daca nu ma insel, schimbarea a survenit in Martie 2008.

Alte discuții în legătură

Cum se infiinteaza o persoana de drept privat fara personalitate juridica ? windas windas are cineva idee cum se infiinteaza o persoana de drept privat fara personalitate juridica ? (vezi toată discuția)
Pfa ada92 ada92 buna ziua. sunt manichiurista si vreau sa devin pers. fizica autorizata. Va rog sa-mi spuneti care sunt demersurile necesare , unde trebuie sa ma prezint si in ... (vezi toată discuția)
Lege pt intreprindere familiala SIMON ERZSEBET SIMON ERZSEBET sa deschid o asociatia familiala ce fel de acte am nevoie? (vezi toată discuția)