avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Colet pierdut de firma de curierat, unde ma pot adresa
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Colet pierdut de firma de curierat, unde ma pot adresa

Buna ziua, Sunt persoana juridica, am pus saptamana trecuta un colet format din 3 saci de 30kg catre o alta firma. Firma de curierat mi-a pierdut unul dintre saci.
Am tot sesizat telefonic firma de curierat m=i s-a spus ca termenul de solutionare este de 90 de zile. Problema este ca nu pot astepta 90 de zile. Destinatarul nu asteapta marfa 90 de zil;e. M-i s-a adus un prejudiciu de 12 mil, exact suma care era scrisa ramburs.
Nu am asigurat marfa, caci curierul mi-a spus exact cuvintele nu se pierde si va costa mai mult - oricum aici e cuvantul meu impotriva cuvantului lui si probabil nu are nici o relevanta.

Doresc sa fac o reclamatie in acest caz insa la opc ca persoana juridica nu am nici un drept sa ma adresez, intrebarea mea este unde ma pot adresa? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Urgent.raspunde curierul chitanta nesemnata? derb derb buna ziua. am trimis un colet prin curier unei persoane acea persoana si-a pierdut telefonul exact in ziua in care a sunat curierul,si a raspuns persoana ... (vezi toată discuția)
Ramburs neprimit de la curier alora005 alora005 Am trimis un colet cu ramburs in data de 05.01.2016 in Cluj, printr-o firma de curierat. Am primit confirmarea de la destinatar ca a primit coletul in data de ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani dinumarcel dinumarcel Buna ziua, Va supun discutiei o situatie delicata. Am trimis un colet cu marfa catre un destinatar din Oradea, plata trebuid sa-mi fie facuta numerar la ... (vezi toată discuția)