avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Diagnostice diferite
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Diagnostice diferite

Buna ziua ! Ma numesc Alexandra am 30 de ani si inca de la varsta de 13 ani am fost diagnosticata cu Schizofrenie paranoida in urma careia am primit un certificat de handicap grad 1 .... la varsta de 18 ani am fost trecuta la gradul accentuat .... problema este ca prin anul 2014 am fost indrumata sa imi fac pensie de invaliditate avand in vedere incercarile mele esuate de a lucra si prea putinii bani de care dispuneam .... am depus dosarul la cabinetul de expertiza medicala .... am fost trimisa la Bucuresti la institut dar spre uluirea mea cand am primit decizia in aceasta scria ca nu ma incadrez in grad de invaliditate desi de la varsta mentionata mai sus am fost tratata constant ... in anul 2016 am depus din nou dosar la acelas cabinet numai ca de data asta imi doream indemnizatia sociala ..... am fost trimisa din nou in capitala si expertizata iar pe decizie momentan scrie grad 3 cu pierderea a cel putin jumatate din capacitatea de munca iar ca diagnostic pe decizie scrie Tulburari de personalitate..... intrebarea mea este urmatoarea...... cum este posibil ca in doua decizii sa primesc rezultate diferite desi am mers la acelas medic expert , de ce difera denumirea bolii din certificatul de handicap de cea din ultima decizie si nu in ultimul rand ce trebuie sa fac in astfel de situatie ???????

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate brdcristea brdcristea Buna ziua Baiatul mea in varsta de 40 ani a fost diagnosticata cu schizofrenie paranoida in 2006..... A avut o perioada cand a mai lucrat . Vechime ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate ContSters141851 ContSters141851 Buna ziua! Cu diagnosticul ''schizofrenie paranoida''poti iesi la pensie de invaliditate indiferent de stgiul de cotizare?Din cate am citit eu in legea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie - handicap sau pensie de invaliditate? iliescu nicoleta iliescu nicoleta Am o vecina care are 40 ani. este bolnava de schizofrenie cu tulburari pshice cronice, irecuperabila, are decat 8 ani de munca, mama si tatal ei au decedat, ... (vezi toată discuția)