avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas

Va rog, as vrea sa stiu daca mama mea are dreptul la pensie de urmas dupa tatal meu, decedat in septembrie 2017(86 de ani), ca pensionar de stat la limita de varsta(1100lei pensie).Mama(nascuta in 07.01.1932) are pensie sociala 520 lei si o indemnizatie de handicap de 340 lei(cu insotitor). Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas pentru sot supravietuitor razvan257 razvan257 Buna seara. Am si eu o problema in legatura cu pensia de urmas a mamei mele. Tatal meu a decedat in ianuarie 2015 si inca nu iesise la limita de varsta si avea ... (vezi toată discuția)
Pensia de urmas Carmenstratone Carmenstratone Am 2 copii care primesc pensie de urmas de pe urma tatalui fost cadru M.A.I cu o vechime in politie de 16 ani.I urma calcularii au fiecare cate 450 de lei.De ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza pensia de invaliditate ? Eliana19 Eliana19 Buna ziua Va rog mult spuneti mi cum se calculeaza pensia de invaliditate gr 3 in conditiile: mama mea este nascuta in decembrie 1959 are vechime in munca 6 ... (vezi toată discuția)