avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... despre salarii la bugetari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

despre salarii la bugetari

pt luna ianuarie mi sa facut salariu de incadrare 2102 si cu ce am ramas e 1532.sint pe functie ingrijitor gr5.si alti angajati la noi cum ar fi bucatarii au peste 30 mil salariu de incadrare cam asa ceva.si mai.mult as dori sa intreb dupa ce criterii sa luat ca lor sa marit si pe dec si pe ian.si au asa mult fata de mine..care luna dec nici un leu in plus si lor atita de mult?pt noi in lunile ce urmeaza nu ne mai pune nimica?nu inteleg dupa ce criterii sau luat?eu am vachime 25 ani pe cind care stiu nu stiu daca au mai mult de 15 ani!mi se pare o f mare nedreptate.de studii superioare nici vorba...va rog datimi o explicatie ca is f rau suparata pe aceste mari diferente...toti pina la urma sintem oameni..muncim in aceeasi institutie dar...f mare nedreptate..doresc sa stiu dupa ce grile de salarizare sau luat???multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:48, 8 Februarie 2018
Vedeti Anexele la Legea 153/2017 ... acolo veti gasi familia ocupationala din care faceti parte si grila de salarizare.

Puteati sa depuneti contestație în termen de 20 de zile calendaristice de la data comunicării actului administrativ de stabilire a drepturilor salariale, la sediul ordonatorului de credite..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare cucuvea cucuvea buna seara si cracun fericit In data de 28 11 2011 am depus o cerere la locul de munca prin care am solicitat sa mi se spuna care este grila de salarizare ... (vezi toată discuția)
Legea 153/2017 stecki stecki Buna Ziua! Am si eu o intrebare foarte aplicata pe legea 153/2017. Sunt consilier superior gradatia a 3 si lucrez intr-un domeniu unde datorita atragerii ... (vezi toată discuția)
Legea unica de salarizare stecki stecki Buna Ziua! Am si eu o intrebare foarte aplicata pe legea 153/2017. Sunt consilier superior gradatia a 3 si lucrez intr-un domeniu unde datorita atragerii ... (vezi toată discuția)