avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită perimare titlu executoriu
Discuție deschisă în Executare silită

perimare titlu executoriu

Buna seara, va rog frumos sa imi spuneti daca un executor judecatoresc a obtinut in anul 2013 februarie, un titlu executoriu asupra mea, pentru un credit neplatit din anul 2009, nu am facut contestatie la executare atunci, iar acum dupa 5 ani (pe 05.02.2018), primesc o instiintare de blocare a conturilor bancare.
POATE EXECUTORUL ACUM SA IMI FACA POPRIRE PE SALARIU?
Ce pot face eu in acest caz? Sa invoc perimarea? Executorul a motiv ca
ma cautat acasa, la politie, dar nu ma gasit in acesti ani, cu toate ca eu nu mi-am schimbat locul de munca din anul 2000.
Multumesc. Cu respect.
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 22:21, 7 Februarie 2018
Va trebui mai intai sa formulati o contestatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Liviuss73 Liviuss73 Azi 1 februarie 2017 am primit instiintarea unei popriri pe conturile bancare. As dori sa stiu daca merg si fac o contestatie la poprire, asa cum am dreptul, ... (vezi toată discuția)
Executare silita liliana elena liliana elena Am un titlu executoriu din 2005.Pana in anul 2008 cand intervenea prescriptia nu s-a mai intamplat nimic, dupa care executorul judecatoresc trimite o somatie ... (vezi toată discuția)
Get back recovery - scrisoare ioanasss ioanasss Buna, Am primit zilele trecute o scrisoare (notificare de plata) d ela Get Back Recovery, cum ca as avea de achitat suma de 8000 RON pentru un abonament ... (vezi toată discuția)