avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere Copil 2018
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere Copil 2018

Buna Ziua! Sunt insarcinata in 2 luni si as vrea sa stiu cat o sa primesc indemnizatie? Eu mereu am avut salariul mai mare decat minimul pe economie! In 2017 am avut un brut de 1800 lei (Net 1301 lei), Din ianuarie 2018 am un brut de 2400 lei (Net 1441). Cei 85% se vor calcula la brut sau la net? Ca daca se calculeaza la valoarea neta eu practic o sa iau cei 1250 de lei care sunt dati prin lege, nu? sau o sa mi se calculeze la brut? Astept cu interes raspunsul dumneavoastra! Tin sa mentionez faptul ca nu am primit niciodata bonuri de masa sau alte bonusari, doar salariul!

Alte discuții în legătură

Calcul concediu medical Gabrielle2 Gabrielle2 Buna ziua, Sunt insarcinata in 8 săptămâni si lucrez pe un post unde sunt platita cu 2400 lei brut ( respectiv 1700 net ) plus bonuri de masa in valoare ... (vezi toată discuția)
Prenatal elizaelena1994 elizaelena1994 Buna. In aprilie am ramas insarcinata, urmand sa nasc in ianuarie. Salariul meu, trecut in cartea de munca, este de 1900 lei. In mana , iau cei 1162+bonus, si ... (vezi toată discuția)
Salariul minim pe economie si bonurile de masa burdusel liviu burdusel liviu Buna ziua, fica mea este angajata ca vanzatoare la un magazin privat unde are salariul minim pe economie.Patroana le da si 20 de bonuri de masa pe care le ... (vezi toată discuția)