avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul concediu medical

Buna ziua,

Sunt insarcinata in 8 săptămâni si lucrez pe un post unde sunt platita cu 2400 lei brut ( respectiv 1700 net ) plus bonuri de masa in valoare de 200 lei. Intrebarile mele sunt urmatoarele:
- cum fac dovada bonurilor de masa impozabile pentru calculul indemnizatiei daca acestea nu sunt cuprinse în contractul de munca, dar apar pe fluturasul de salariu?
- daca intru in concediu medical din luna a 5 a ...sa zicem, cum se calculează indemnizatia? Tot din 1700 net plus 200 bonuri sau pe cei 75% cat iau in acea perioadă?

Mulțumesc frumos!
Ultima modificare: Marți, 5 Septembrie 2017
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Gabrielle2 , utilizator 13:47, 10 Septembrie 2017
Pot primi , va rog, un raspuns la solicitarea de mai sus? Va mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu medical Gabrielle2 Gabrielle2 Buna ziua, Sunt insarcinata in 21 de saptamani si de pe 29.11 pana luni 04.12 sunt internata in spital cu iminența de avort ( contractii si sangerari ). Nu ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza indemnizatia pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani? anca_alex anca_alex Buna ziua.Am si eu o nelamurire cu privire la calculul indemnizatiei pt.cresterea copilului.Eu am un salariu de incadrare de 1440 ron(brut),adica 1000 ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza salariul net din total brut Floarea Cring Floarea Cring Buna ziua, Poate cineva sa-mi spuna cum se calculeaza salariul net din total brut. Ex. net:1.187-1.193 ron si bonuri de masa. Bonurile de masa sunt in functie ... (vezi toată discuția)