avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa de post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa de post

In urma restructurarii activitatii, mi s-a redus programul de lucru si mi s-a inmanat o noua fisa de post in care s-a omis sa se treaca conditiile ambientale in care lucrez: conditii deosebite. Mentionez ca s-au identificat factorii de risc profesional conform evaluarii medicale. Este legal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:30, 15 Februarie 2018
Daca doar s-a omis, fisa de post poate fi completata la cererea dvs. formulata in scris angajatorului, cu nr. de inregistrare/ data.
Daca firma nu a mai obtinut avizul Inspectiei muncii pentru conditii deosebite de munca, la locul de munca/ postul de lucru unde va desfasurati activitatea, in fisa de post nu se poate mentiona acordarea acestor conditii deosebite.
Fisa postului nu are un continut bine determinat de catre legislatie, astfel incat sa putem sti ce elemente obligatorii trebuie sa existe in cuprinsula cesteia ....... insa din doctrina - care nu este izvor de drept - va puteti documenta ce poate contine o astfel de fisa:
www.avocatnet.ro/articol_381...
De regula, daca beneficiati de conditii deosebite, mentiunea se regaseste in contractul individual de munca.
Mariaee a scris:

In urma restructurarii activitatii, mi s-a redus programul de lucru si mi s-a inmanat o noua fisa de post in care s-a omis sa se treaca conditiile ambientale in care lucrez: conditii deosebite. .......... Este legal?



Legalitatea se stabileste in instanta de judecata .... ei sunt in masura sa spuna daca sunt legale sau nu mentiunile din fisa postului.
Ultima modificare: Joi, 8 Februarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Pe fluturasul de salariu al lunii in curs apare obtiunea spor de toxicitate!
Ultima modificare: Vineri, 9 Februarie 2018
Mariaee, utilizator

Alte discuții în legătură

Modificare fisa postului functionar public fără instruire în ... jacquelline jacquelline Modificare fisa postului functionar public fără instruire în legătură cu noile atribuții Am următoarea problema: mi s-a modificat fisa postului prin ... (vezi toată discuția)
Fisa postului Crisciobanu Crisciobanu Dacă mi sa făcut o alta fisa a postului la același loc de munca și au mai adăugat atribuții în plus fata de cele din fisa veche și nu am semnat-o ... (vezi toată discuția)