avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contribuții 2018
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contribuții 2018

As dori sa stiu daca se poate obtine printr-un proces contra firmei in care lucrez sau contra legii referitoare la retinerile de contributii din salar, ca contributiile ce trebuie datorate de salariat sa nu mai fie virate de catre firma si sa am posibilitatea si libertatea de a platii personal acele contributii la sanatate si la pensii. Momentan santem un grup de 4 persoane care dorim sa avem posibilitatea sa achitam noi contributiile si nu sa se retina automat din salar. Daca exista o portita legislativa sau se incalca un drept national / european / constitutional am dori sa stim pentru a incepe un proces.
Va multumim.

Alte discuții în legătură

Contributii 2018 rogilg_c4 rogilg_c4 As dori sa stiu daca se poate obtine printr-un proces contra firmei in care lucrez sau contra legii referitoare la retinerile de contributii din salar, ca ... (vezi toată discuția)
Angajatorul mi-a retinut cota de contributii din salariu insa nu a virat de ani de zile sumele respective elenagabi elenagabi Va rog mult sa ma ajutati in aceasta problema. Angajatorul nu a virat de ani de zile contributiile la stat, nici cotele aferente angajatorului si nici sumele ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu art. 6 din legea 241/2005 elenagabi elenagabi Va adresez rugamintea sa-mi spuneţi daca retinerea de către angajator a contributiilor sociale datorate de angajat si nevirarea lor la bugete mai constituie ... (vezi toată discuția)