avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit ca rezidențial sau nerezidențial ?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit ca rezidențial sau nerezidențial ?

Cei de la RADET eliberează o factura suplimentară pentru apa calda si încălzire pentru firma. Restul plăților se fac de către proprietar,persoana fizica către toți furnizori de utilități. In acest caz cum se considera impozitul? Menționez ca in spațiu funcționează o firma cu contract de închiriere.

Alte discuții în legătură

Costul apei in bucuresti euTU euTU Buna seara, a-si dori sa imi spuneti cat este metru cub de apa calda si rece in Bucuresti,.....care este pretul caldurii..... pentru ca la noi la asociatia de ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere de spatiu intre firma si pers fizica adina m adina m Societatea mea a inchiriat un spatiu comercial de la o persoana fizica. Cum imi inregistrez in contabilitate cheltuielile cu energia electrica avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Pot da in judecata radet pentru lipsa de apa calda? radupat26 radupat26 Locuiesc in Bucuresti sectorul 3 si de mai bine de 1 luna apa calda de la robinet lipseste aproape cu desavarsire. Sunt zile in apa este cu adevarat calda ... (vezi toată discuția)