avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Responsabil cu protecția datelor personale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Responsabil cu protecția datelor personale

Bună ziua.

Am și eu o întrebare legata de responsabilul cu protecția datelor personale.

O firmă care are ca obiect de activitate "consultanță inginerie tehnică", cu mai puțin de 25 de angajați, trebuie sa numească responsabil cu protecția datelor personale??

Alte discuții în legătură

Pot face proiecte de constructii civile pe cod caen 7112? george_fcs george_fcs Buna ziua, Sunt de profesie inginer constructor si doresc sa inffintez o firma de proiectare. Codul CAEN al societatii va fi 7112. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Cum obt. autorizatie de proiectare? popacata popacata Buna ziua! doresc sa infiintez o firma care sa aiba ca ocupatie realizarea proiectelor pt case, mansarde, lucrari interioare etc., am terminat o facultate in ... (vezi toată discuția)
Cod caen consultanta amenajari, proiectare etc. AndreaL AndreaL Buna ziua! Doresc sa imi infiintez un SRL, care sa aiba ca obiect de activitate servicii de proiectare. In acelasi timp, as vrea sa pot factura si servicii de ... (vezi toată discuția)