avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie pentru cresterea copilului

Indemnizatia pentru cresterea copilului valoarea minima este 1250 (calculata din ISR 500X2,5=1250 LEI) si nu poate depasi valoarea de 8500 lei.
Nu am inteles, cum se poate ajunge la o valoare apropiata de 8500 lei daca ISR-ul este stabilit la 500 lei.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil jude jude In contextul majorarii salariului minim, ce se intampla cu indemnizatia acordata pentru cresterea copilului? Aceasta de ce nu creste? (vezi toată discuția)
Valoare minima indemnizatie crestere copil elenutza_12 elenutza_12 Buna ziua, AM nascut in sept 2014 al doilea copil si indemnizatia calculata este de 748 lei. Stiu ca de la 1.07 indemnizatia minima conform noii legi va fi de ... (vezi toată discuția)
Care este venitul de indemnizatie pentru o eleva minora care ... Cimpoeru ciprian Cimpoeru ciprian Care este venitul de indemnizatie pentru o eleva minora care a devenit mama? (vezi toată discuția)