avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Care este venitul de indemnizatie pentru o eleva ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Care este venitul de indemnizatie pentru o eleva minora care ...

Care este venitul de indemnizatie pentru o eleva minora care a devenit mama?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:07, 25 Martie 2022
1250 lei + alocația de stat pentru copil.
Nu a crescut acel ISR in functie de care se calculeaza indemnizatia minima?
Am inteles ca ar fi 1314 din Martie, anul acesta.
[ link extern ]
Potrivit Legii nr.225/2021 , intr-adevar, indemnizația minimă pentru creșterea copilului se majoreaza de la 1.250 la 1.314 lei.
Ultima modificare: Vineri, 25 Martie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! sunt in crestere copil pana la varsta de 3 ani. va ... roxana_d24 roxana_d24 Buna seara! Sunt in crestere copil pana la varsta de 3 ani. Va rog sa-mi spuneti daca ma pot intoarce la munca cu cateva ore si sa iau si indemnizatie si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt in ccc si doresc sa mai lucrez ceva part-time ... M 123 M 123 Buna ziua! Sunt in CCC si doresc sa mai lucrez ceva part-time ,totusi sa beneficiez incontinuare de indemnitatie. Se poate ? (vezi toată discuția)
Buna ziua că va fii indemnizația de handicap de la in 1 martie ... Adrian@adița Adrian@adița Buna ziua că va fii indemnizația de handicap de la in 1 martie eu iau 450 (vezi toată discuția)