avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Mod de calcul concediu prenatal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Mod de calcul concediu prenatal

Buna seara. Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu privire la modul de calcul al concediului prenatal. Exemplific prin calculul concret facut de catre angajator in cazul meu. Astfel incepand cu luna decembrie 2017 am intrat in concediu prenatal. Inainte de concediul prenatal ( iunie- noiembrie) am avut perioade de concediu medical acordate de catre medicul de specialitate. Brutul meu pana in dec inclusiv a fost de 2200 lei. Incepand cu ianuarie 2018, brutul a fost majorat la 3200 lei. Intrebarea mea este.. la calcului salariului pt luna ianuarie, in acest caz se tine cont la calculul mediei pe cele 6 luni, de faptul ca au fost zile in care am fost si in concediu medical ( zile nelucrate efectiv) sau se face calculul tinand cont doar de numarul zilelor lucratoare din acele 6 luni ?? Pùteti sa imi faceti un calcul, pe situatia prezentata? ( personal am primit pe luna ianuarie 1140 net - retinere cas 364 lei, brut realizat 1504 lei)
Multumesc anticipat!!

Alte discuții în legătură

Concediu sarcina si lauzie Anica85 Anica85 Buna seara! Sunt in concediu de sarcina si lauzie din decembrie 2017. Am un salariu brut de 2850 lei. Am luat pe luna respectiva 1975 lei. In luna ianuarie am ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal. spețe, lămuriri Mirela Stănciulescu Mirela Stănciulescu Bună ziua aș vrea să mă ajutați și pe mine cu câteva răspunsuri am fost în risc maternal din noiembrie până în 15 ianuarie pe luna noiembrie am ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal MarinescuDiana MarinescuDiana Concediul prenatal este 85% din media veniturilor brute din ultimele 6 luni consecutive dinaintea intrarii in concediu? In luna ianuarie nu am realizat ... (vezi toată discuția)