avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de crestere a copilului

Buna ziua! Sunt in urmatoarea situatie:
~ am lucrat in Germania din 1 decembrie 2015 pana in 30 noiembrie 2016 (12 luni)
~ am beneficiat de somaj in perioada 1 decembrie 2016- 25 ianuarie 2017
~am primit indemnizatie de crestere a copilului in perioada februarie 2017- februarie 2018
~ in prezent locuiesc in Romania ai sunt din nou insarcinata, urmand sa nasc in august.
In conditiile in care as fi angajata in Romania in momentul nasterii as putea beneficia de indemnizatia ccc? Autoritatile locale au spus ca ccc din Germania nu se socoteste ca venit .

Alte discuții în legătură

Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pfa MLCristina MLCristina Buna ziua! Sunt pfa din 7 martie 2017, cu 6 luni inainte adica din septembrie nu am mai avut contract nicaieri. Acum, sunt insarcinata si termenul e pe 1 ... (vezi toată discuția)
Indemnizație concediu creștere copil Apaxil Apaxil Buna ziua, a-și dori sa stiu daca pot beneficia de indemnizație concediu creștere copil in cazul in care am fost angajata pe 2 ore din 2015 pana in Aprilie ... (vezi toată discuția)