avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor de inmormantare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor de inmormantare

In ce conditii un parinte pensionar ar putea beneficia de ajutor de inmormantare pt unul dintre copiii sai? Mentionez ca cel decedat nu avea nici un venit si a murit in urma unei operatii in Italia. Parintele a suportat toate cheltuielile de inmormantare. Acolo nu lucra cu acte in regula si nici in Romania nu a fost angajat pe o perioada lunga de timp.Nu avea acte de handicap inca. Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Ajutor de înmormântare . MihaaaM MihaaaM Bună ziua ! Fratele meu a decedat ,nu era asigurat nici pensionar ,avea doar ajutorul social de la Primărie .Beneficiem de ajutorul de înmormântare ?? Daca ... (vezi toată discuția)
Cine primeste ajutor de inmormantare? militaruflorentina militaruflorentina Buna ziua, Va relatez pe scurt datele problemei si sper sa primesc un raspuns cat mai repede. Va multumesc anticipat. Unei persoane salariate (salariu minim ... (vezi toată discuția)
Ajutor de inmormintare maricelboss6668 maricelboss6668 Buna ziua mama mea nu este pemsionara are indemnizatie de handicap grav / parkinson as vrea sa stiu daca are dreptu de ajutor de inmormintare de undeva eu ... (vezi toată discuția)