avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Rezervare denumire asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Rezervare denumire asociatie

Buna ziua. Ma intereseaza sa stiu cine poate completa cererea pentru rezervarea denumirii unei asociatii. Iar in cazul in care solicitantul este o persoana juridica, mai este nevoie de o procura pentru cel care depune cererea?
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 03:54, 17 Februarie 2018
Orice persoana fizica poate solicita rezervarea denumirii unei asociatii la registratura MJ sau prin posta completand formularul si achitand taxa de timbru.Nu trebuie nici o imputernicire,poate chiar sa nu faca parte din membrii fondatori.
Va multumesc!
Solicitant poate fi si persoana juridica, si nu e nevoie de dovada calitatii de reprezentant. Pentru ca asemenea solicitari poate face si orice persoana fizica fara a trebui sa justifice sau dovedeasca vreo calitate sau interes specific

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru operatori intracomunitari danny_boy danny_boy Buna ziua,la o societate comerciala la care actionar este o alta societate comerciala cum se procedeaza cu cazierul judiar,se scoate numai pentru persoana ... (vezi toată discuția)
Rezervare denumire firma amrita950 amrita950 Buna ziua, 1. La rezervarea denumirii firmei este necesar ca cererea sa fie insotita si de alte documente? Pe cererea standard am observat ca exista o ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unui ong Andrea9631 Andrea9631 Buna, as dori sa stiu ce imi trebuie sa infiintez un ONG pentru studentele din universitate si as dori cum as puta gasi un finantator care sa imi dea un fond ... (vezi toată discuția)