Un regulament de ordine interioara, cel putin teoretic, nu ar putea fi opozabil "tertilor-consumatori", decat in masura in care cuprinde "reglementari" ce-i privesc pe acestia, dar raportate la modul de folosire a spatiului si nu cred ca ar fi legal...daca ar cuprinde reglementari referitoare la interdictia produselor aduse din afara incintei cinematografului pentru a fi consumate in timpul vizionarii filmelor, indiferent de obiectul de activitate al societatii (care poate fi si altul decat cinematografie)
R.O.I. priveste strict activitatea interna a respectivei societati si nu poate fi opozabil decat salariatilor respectivei societati.
............................
Prin urmare, imi pare a fi o practica comerciala abuziva, dar surprinzator, o practica ce a luat amploare, s-a raspandit si se "accepta in mod tacit" si potrivit obiceiului locului...deja este cutuma:)
Iar cine indrazneste sa puna intrebari sau sa ridice pretentii, deja este banuit ca incalca "ordinea publica" si ar putea primi si o amenda in acest sens...#-o
Deci, si eu sustin argumentele domnului coleg Manolescu.
~ final discuție ~