avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... unde pot gasi anumite legi din anii 1980-1983
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

unde pot gasi anumite legi din anii 1980-1983

As dori sa gasesc daca se poate :

1. Hotarea 5/1981 CPCP
2. Oridinul 268 din 1983 I.C.C.P.D.C
3. ordinul 2/1983 al M.T.Tc

Am cautat pe google , pe yahoo si pe alte motoare pana cand m-au mancat ingerii insa nu am gasit nimic...parca nu exista...
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 01:01, 21 Octombrie 2009
1.Din Monitorul Oficial ( la biblioteci sau contra cost on line sau pe hartie).
2.Exista anumite programe de legislatie on line contra cost ( de exemplu LexExpert) pe care il au avocatii, juristii, societatile comerciale s.a.
Partea buna e ca sunt actualizate non stop.
Partea proasta ca nu pot fi salvate si re-trimise de exemplu pe e-mail.
Poate gasiti o cunostinta care sa aiba un astfel de program la birou si va poate lista ce doriti.
Am cautat cuvintele cheie pe monitoruloficial.ro sau dupa nr , acte,etc... nu da nici un rezultat...
:) ideea e ca trebuie sa fiti abonat, ei vor bani si atat.
Le gasiti pe hartie la orice biblioteca/sala de lectura.
In afara de aceasta varianta, trebuie sa gasiti pe cineva care sa le fi cumparat ( fie M.O, fie LexExpert sau alt program de genul acesta - stiu ca mai sunt).
Au sigur un astfel de program on line si unitatile bugetare( functionarii publici). Daca nu stiti nici un avocat etc. poate stiti vreun vecin care munceste la primarie sau la fisc.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Octombrie 2009
Ana-Maria Dutescu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunerea situatiilor concediilor medicale adelanegrila adelanegrila Buna ziua, am si eu nevoie de ajutor. Potrivit modificarilor concediilor medicale , angajatorul are obligatia sa anunte la casa de sanatate in termen de 6 ... (vezi toată discuția)
Condamnare-urgent va rog monicacm monicacm o persoana care a primit condamnare cu executare pe data de 5.10.2011 cand va fi arestata?cand va incepe executarea pedepsei? multumesc (vezi toată discuția)
Recuperare date revisal ileana.barna ileana.barna Buna ziua Lucrez la un liceu din Bucuresti.Saptamana trecuta calculatorul meu a fost atacat de un virus foarte agresiv, care nu a fost detectat de programul ... (vezi toată discuția)