avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Folosirea buletinului datelor personale pentru a ma ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Folosirea buletinului datelor personale pentru a ma denigra in mediul online

Buna seara!
Am o problema referitoare la o persoana din Mares Britanie care foloseste buletinul meu cu toate datele, + adresa mea+ facebooku-ul etc... Toate acestea pentru a ma prezenta mai ceva ca pe un infractor in mediul online.cum s-a ajuns la asta??

Raspuns: el este din marea britanie sponsor pentru poker online EU jucator la nivel European...... Colaborez de ani cu el. ..el mai face si bani negrii din transferuri online ai banilor din poker..........EU fac bani pt el si el imi da procent.. In urma unor neintelegeri si din dorinta lui de a face bani mai multi ne-am certat..... El ACU mi.a promis ca ma face de rusine pt ca EU sa nu imi mai gasesc alti asociati/sponsori...

El ma trateaza ca si. Cum EU l-am lasat balta si am plecat cu bani etc.... Dar el are access la baniii din conturi etc.... Adica e exclusa chestia asta avand in vedere sumele CE I le-am rulat...

Intrebarea?? Se poate sa Il dau in Judecata?? Etc?? Daca tot e nesimtit sa o duc la alt nivel....
Ultima modificare: Vineri, 9 Februarie 2018
STURZU, utilizator

Alte discuții în legătură

Circula pe internet. fiecare cititor isi poate forma o parere proprie. POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Pro european .... pro adevar. Adevaruri istorice. Chiar daca e adevarat ce se spune aici asta nu face sa dispara coruptia galopanta, minciuna si lipsa de ... (vezi toată discuția)
Inselatorie de la un grup facebook. ion_cristian73 ion_cristian73 Buna ziua, am 49 ani am patit o chestiune foarte rea. Pe un forum am cunoscut un baiat care se prezinta din Ucraina cu o propunere de afacere. Am discutat mai ... (vezi toată discuția)
Demisia la romani Radu Gabrian Radu Gabrian Doua evenimente,cu diferite conotatii,dar care au -se pare- acelasi numitor,m-au determinat sa abordez acest subiect. Un politician este inregistrat in ... (vezi toată discuția)