avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... FOND FUNCIAR
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

FOND FUNCIAR

Am deschis o actiune pe leg 18 si 165 pentru o diferenta de teren de 5000 mp ce nu mi-au fost restituiti( in urma cu 10 ani mi-a fost restituita o supraf mai mica de teren pe vechiul amplasament, iar pt restul mi-a fost comunicat verbal ca nu mai au teren disponibil....a fost dat altor persoane iar pentru noi nu a mai ramas....si ne-au spus ca in limita disponibilului de teren , ne va fi restituit si restul....ceea ce nu s-a mai intamplat. In intampinarea Primariei si a Prefecturii au spus ca e prematur introdusa actiunea....E posibil asa ceva ??? Care era termenul limita pana la care trebuiau solutionate toate cererile....stiu ca s-a prelungit de mai multe ori , dar nu a expirat ???

Alte discuții în legătură

Refuzul comisiei locale si judetene de a pune in executare o hotarare definitiva investita cu titlul executoriu. ContSters139112 ContSters139112 In perioada anului trecut Instantele de judecata a admis actiunea reclamantului mostenitor cu privire la completarea topo cadastrala a unui titlul de ... (vezi toată discuția)
Aplicare legea 18/91 stregicu stregicu Buna ziua Dupa decesul mamei mele eu impreuna cu sora mea am actionat in judecata comisia locala pentru aplicarea legii 18/91 ca sa elibereze titlurilor de ... (vezi toată discuția)
Modificare titlu de proprietate ContSters115731 ContSters115731 Bunica mea si fratele acesteia au avut in proprietate fiecare o parcela de cate 900 mp fiecare, mostenire de la parintii lor, deci l800 in total.Prin anii ... (vezi toată discuția)