avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulent insertie...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulent insertie...

Copilul meu este nascut in 8.11.2016 ,sotul renunta la luna de concediu patern (din motive profesionale)....cand trebuie sa ma intorc la locul de munca pentru a beneficia de stimulentul de insrertie...cel tarziu in 08.09.2018 sau 08.0802018? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ani Avram , Consilier juridic 01:10, 10 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru persoanele care obţin venituri supuse impozitului, cu cel puţin 60 de zile înainte de împlinirea de către copil a vârstei de 2 ani. In speta, cel tarziu in data de 08.09.2018.
multumesc......pentru lamurire.....eram foarte confuza....nu stiam de cand se calculeaza cele 60 de zile necesare pentru obtinerea stimulentului de la reluarea obligatorie a activitatii (08.10.2018) sau de la data inplinirii copilului a doi ani...
Cu drag! Toate cele bune! Si eu sunt mamica, am o fetita de 2 ani si 1 luna si un baietel de 6 luni!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire luna concediu pentru tata Lavi15 Lavi15 Buna ziua, daca copilul s-a nascut in 23.03.2015 si tatal doreste sa beneficieze de luna de paternitate cand trebuie sa ma intorc la servici ca sa beneficiez ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie stoicanell stoicanell Buna seara!Sunt o mamica aflata in concediu pentru cresterea copilului si as vrea sa stiu daca pentru a beneficia de stimulentul de insertie trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Anuta7 Anuta7 Care este data la care trebuie sa ma intorc la munca, daca copilul meu s-a nascut pe 24 septembrie 2019? (vezi toată discuția)