avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren Concesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren Concesiune

Buna ziua, detin un teren aflat in concesiune.
Pe teren se afla o casa la rosu pe care nu am nici un act.
Deasemenea la adresa respectiva am bransament de curent electric si se emit lunar facturi pe numele meu.
De curand am platit integral taxa de concesiune dar inca nu au iesit actele.
Am promis unei persoane vanzarea locului cu casa cu tot, mi-a dat jumatate din suma si eu l-am lasat deja sa locuiasca acolo.
Ce trebuie facut ca sa vand acolo legal ma gandesc ca persoana respectiva isi poate face proiect pe casa pe numele sau, si devine automat proprietar este posibil asa ceva ?
Adaug ca certificatul de urbanism este scos pe numele meu plus inca un plan si sunt la el si acestea.
Are cineva o idee cum pot sa vand eu si sa-mi recuperez si restul de bani ?
Respectivul a spus ca el va face proiectul pe numele meu si apoi eu voi putea sa-i vand prin notar
Dar daca face proiectul direct pe numele lui poate oare sa devina direct proprietar ?

Alte discuții în legătură

Retinere documente locuintã Dancta Dancta Bina ziua!cu trei ani in urma am cumpărat o locuinta,fostul proprietar mi-a sustras unele documente de la locuinta cand numaram bani sa ii dau la notar! Abia ... (vezi toată discuția)
Constructie casa mica, lemn, paianta irina4041 irina4041 vreau sa construiesc pe un teren intravilan, arabil, o casa foarte mica, din paianta, sau \"sendviciuri\"si trebuie sa stiu daca exista vreun fel de ... (vezi toată discuția)
Se poate construi pe proprietatea altcuiva cu acordul sau? bugsy_io bugsy_io Buna ziua! Am o parcela de teren pe numele meu si doresc sa le construiesc socrilor o locuinta. Normal dupa bunul mers al lucrurilor ar trebui sa fac ... (vezi toată discuția)