avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Scoaterea de la intretinere a unei persoane
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Scoaterea de la intretinere a unei persoane

Inteleg conform legii ca o persoana poate fi scoasa de la intretinere daca pe parcursul unei luni, este plecata minim 15 zile. Dar daca aceasta persoana sta in apartament in fiecare luna doar 14 zile, ea are dreptul de a fi scoasa de la intretinere luna de luna ? Deci teoretic ar putea locui cate jumatate de luna, luna de luna intr-un an, si sa nu plateasca cheltuelile comune un an?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Indiferent daca proprietarul domiciliaza sau nu in imobil partile comune sunt calculate
Nu se calculeaza consumurile individuale daca exista instalate apometre individuale,
repartitoare de cost
Buna ziua!Vreau sa stiu daca pot sa scot pe cineva de la intretinere la sat
persoanele sunt plecate in strainatate 11 luni pe an.Vreau sa nu mai platesc gunoiu pt persoanele care sunt plecate.Multumesc!
La sat - ei, mergi matale la Primarie si discuti acolo. Te pregatesti cu o cerere, explici ce ai de explicat, primesti un raspuns !
Daca aveam cand sa merg nu mai puneam intrebarea aici!Trebuie sa plec maine in strainatate.Oare pt.ce sunt forumuriile astea?Multumesc de raspuns!

Adam Grecu a scris:

La sat - ei, mergi matale la Primarie si discuti acolo. Te pregatesti cu o cerere, explici ce ai de explicat, primesti un raspuns !

Da, interesant. Si ai lasat pe ultima suta de metri sa rezolvi aceasta problema, da? Te mai si superi...
In fine, si pe-acolo pe unde mergi, este internet, deci poti sa te ocupi si de-acolo, da?.
Repet: fiecare primarie are propriele HCL (hot. ale cons. local), prin care hotarasc o multime de reguli, regulamente si alte probleme de interes general. Afla adresa de mail a primariei si notifica-l pe dom' Primar . Zic ca o sa primesti un raspuns!
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul intretinere si penalitati intarziere unique636 unique636 Buna ziua Locuiesc cu chirie si am restanta la intretinere pe mai multe luni dar am achitat o parte destul de semnificativa. Intrebarile mele sunt: 1. ... (vezi toată discuția)
Apometre brialuana brialuana buna ziua, as dori daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns. pentru locul in care locuiescse plateste doar apa rece deoarece administratia nu este de acord cu ... (vezi toată discuția)
Plata asociatie simonasimona simonasimona de doi ani nu mai locuim la garsoniera, am facut cerere sa ne scoata de la plata asociatiei dar noi platim in continuare cheltuieli administrativesi apa ... (vezi toată discuția)