avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Coordonator vs. conducator
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Coordonator vs. conducator

In contextul legal, termenul de coordonator (de misiune de exemplu) poate fi asimilat cu cel de conducator (de misiune)? Din punct de vedere al DEx exista o diferenta, dar aplicat la termeni juridici a coordona este asimilabil cu a conduce? Si aici ma refer la puterea de decizie si responsabilitatile aferente in cazurile respective. Decizia unui coordonator poate fi asimilata cu decizia unui conducator? Exista undeva stipulat in vreo lege sau vreun precedent creat care sa stabileasca nivelul de responsabilitate legala alocata acestor pozitii/functii, etc.?

Alte discuții în legătură

Delimitare sarcini angajat@corporatie Maria9212 Maria9212 Buna ziua, Recent, compania multinationala la care lucrez se confrunta cu mai multe probleme de management intern. Unele departamente primesc mariri de ... (vezi toată discuția)
Nivel salarizare responsabil activitatea de audit intern Eva_56 Eva_56 Lege nr. 672/2002 din 19/12/2002 privind auditul public intern Art. 2.- În înţelesul prezentei legi, termenii şi expresiile de mai jos se ... (vezi toată discuția)
Legislatie conducatori loc munca ContSters81656 ContSters81656 Va solicit sprijinul intr-o problema pentru care nici la ITM nu mi s-a dat un raspuns clar, cu precizarea actelor legislative. Am o formatie de 4 oameni care ... (vezi toată discuția)