Vecinul meu sii parcheaza bicicleta pe palier ,legata de balustrada care se termina in fata usii mele. Roata din spate blocheaza jumate din spatiu de trecere de pe scara pe palier si cea din fata ajunge la 4 cm.de usa mea impiedicandu-mi intrarea in apartament (daca ai o valiza sau geanta trebuie s-o ridici peste roata. Ce pot face?
Daca exista infiintata asociatie de proprietai sesizati oficial presedintele de asociatie care detine competenta sa dispuna masurile necesare respectarii dispozitiilor in vigoare
Dispozitia in vigoare prevede
L nr 230/2007Articolul 11
(2) Proprietarul nu poate schimba aspectul sau destinatia proprietatii comune fara a obtine mai intai acceptul din partea asociatiei de proprietari.
Aducetii la cunostinta, acestei persoane, faptul ca, - fiecare coproprietar din imobilul respectiv (condominiu), poate folosi atat spatiul care constituie bunul principal (apartamentul sau), cat si partile comune, insa fara a aduce atingere drepturilor celorlalti proprietari. De obicei cu persoane de acest gen este cam greu de comunicat....
Contor electric
mariustrk
Buna ziua!Daca de exempul contoarul electric al unui apartament situat la etajul doi se afla la etajul 1, unde palierul are usa de acces(care este si ... (vezi toată discuția)