avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Evidenta populatiei
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Evidenta populatiei

Buna ziua. Sunt din orasul Constanta si am locuit pentru o perioada scurta de timp in Campulung Moldovenesc. Mi-am inscris schimbarea resedintei pe CI, de la evidenta populatiei inscriindu-mi-se o perioada de valabilitate a vizei de flotant de 1 an. Intre timp eu m-am mutat in Bucuresti, si doresc sa ma inscriu la evidenta populatiei de aici. Insa pe viza de flotant din Campulung Moldovenesc de pe spatele CI este inscris "STABILIT RESEDINTA [...] pana la 24.09.2018".
Mentionez ca sunt in curs de examinare pentru carnetul de conducere, si imi este aproape imposibil sa ma duc pana la Suceava pentru lectii, examene etc, acum de cand locuiesc in Bucuresti.
Va rog sa-mi spuneti ce demersuri pot sa fac pentru a imi schimba domiciliul cu cel curent (Bucuresti) inainte de expirarea datei de 24.09.2018.

Alte discuții în legătură

Casatoria cu viza de flotant georrgyana georrgyana Buna ziua, sunt nascuta in Constanta dar acum 8 ani m-am mutat in Bucuresti si acum am buletin de Bucuresti. In luna ianuarie as dori sa fac cununia civila in ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant Coman0904 Coman0904 Aveam buletin cu viza de flotant și l-am pierdut.Am depus actele pentru unul nou dar între timp l-am găsit.Pot să mut viza de flotant pe cel nou? (vezi toată discuția)
Viza de flotant CataAlex CataAlex Salut Am si eu o mare dilema din care nu prea reusesc sa ies singur.De aproximativ 10 luni m\'am mutat din jud:Arges in Dambovita mai precis in ... (vezi toată discuția)