avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Parereri referitoare la problema mea si rezolvarea cea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Parereri referitoare la problema mea si rezolvarea cea mai usoara

Buna ziua!
Va prezint problema mea : am un teren intravilan pe care familia mea il foloseste de peste 30 de ani. Acest teren apare in CF pe numele unui stramos ( fratele bunicii mele paterne-decedat , bunica- decedata, tata-decedat) .As dori sa stiu cum as putea sa il trec pe numele meu, avand in vedere ca mai exista si alti mostenitori din partea bunicii .Precizez ca pe cale notariala m-am interesat si este foarte complicat , de aceea cer sfatul unui avocat de aici.
Va multumesc ! Astept raspunsuri.
Ultima modificare: Duminică, 11 Februarie 2018
ana20162016, utilizator

Alte discuții în legătură

Uzucapiunea zodiac zodiac As dori sa ma ajutati cu un sfat: Parintii mei stapanesc un teren agricol din 1990, platesc impozit la primaria comunei si nu au probleme cu vecinii nici cu ... (vezi toată discuția)
La 20 de ani de la deces; acum la succesiune vine si alt mostenitor? Balaurul Balaurul Apoi as avea nevoie de o consultatie (daca credeti ca exista o solutie in urmatoarea problema succesorala ...poate dupa noul Cod Civil....); pe scurt: ... (vezi toată discuția)
Ca mostenitor rezervatar,cum pot afla daca un alt mostenitor ... vlad19722 vlad19722 Ca mostenitor rezervatar,cum pot afla daca un alt mostenitor rezervatar a vandut terenul intravilan la care am si eu dreptul? Titlul de proprietate a fost ... (vezi toată discuția)