Am facut un act de vanzare cumparare cu uzul fruct de intretinere cu mama mea. Suntem 3 frati si s-a facut succesiunea im favoare mamei, am renuntat toti la drepturile noastre din partea tatei el fiind decedat. Cand s-a facut contractul s-a facut si dovada prin banca ca i-am dat banii de vanzare cumparare asa cum ne-a sfatuit notarul. Din spusele notarului, fratii mei nu mai au cum sa atace sub nici o forma. Problema mea e ca totul s-a facut pe ascuns pt ca sora mea nu a fost de acort cerandusi partea de la tatal meu. Fratele meu a spus ca nu se baga ca e de acort sa faca mama ce vrea ea. Eu neiteleganduma cu sora mea mi-e teaca ca v-a veni la usa noastra cu scandal ca are tot dreptul sa intre in casa atata timp cat mama e proprietar in continuare. Intreb in scopul in care nu mi-am inteles eu bine drepturile mele. Daca ar exista asemenea probleme as putea sa o dau afara ca un proprietar cu drepturi legale ? Astept un sfat va rog. Multumesc.
Buna seara,
Atata timp cat dumneavoastra sunteti proprietar nimeni nu poate intra fara acordul dumneavoastra.
Mama poate sa permita intrarea surorii dar atat.
Dreptul de proprietate s-a transferat la semnarea actului de vanzare cumparare catre dumneavoastra.
Pai ce drept sa sa ceara sora? Atata timp cat a fost renuntator la mostenire nu mai are niciun drept. Trimiteti-o la instanta sa va dea in judecata.
Mostenire
alexandrumaco
problemea e urmatoarea....tatal meu a decedat iar partea lui am trecut-o pe numele unei surori ,care a preluat deci partea lui adica 50% din partea ... (vezi toată discuția)