avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire

In anul 2014 am vândut un apartament care era în executare silită.Din vânzarea lui am achitat băncii suma de 47000€ iar pe diferenta pana la 53000€ i s-a instituit poprire pe cont soțului.Mentionez ca prima poprire s-a făcut în 14.02.2014 eu vanzand apartamentul in luna iunie.Inca de atunci soțului meu i se reține 30%din pensie.Am luat legatura cu executorul(care mi-a calculat suma de 9700ron cheltuieli de executare desi la A doua licitatie eu i-am dus cumpărător si s-a încheiat actul de adjudecare) care imi spune sa iau legatura cu firma de recuperari ca el nu mai raspunde de diferenta care o mai am de platit.L-am întrebat cum se numeste firma si mi-a dat un nr.de tel la care nu raspunde nimeni.Am revenit la el rugandu-l sa-mi spuna decalat din cei 47000€ cat s-a achitat din datorie,cat mi-a stabilit în final cheltuieli de executare dar refuzul si raspunsul este acelasi"nu mai tine de mine".Intrebarea mea este:cui trebuie sa ma adresez si oare el a procedat corect? In speranta ca ma veti ajuta,va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Executare silita RoxanaVasile RoxanaVasile Parintii mei au 2 credite la 2 banci diferite: banca 1 si Banca 2. La banca 1 au girat apartamentul. Cei de la Banca 2 le-au vandut dosarul unei firme de ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu in urma executarii silite adi110 adi110 Am avut un credit ipotecar pentru apartament pe care nu l-am putut achita la timp. Apartamentul a fost scos la licitatie(la un pret derizoriu) si a fost ... (vezi toată discuția)
Am adjudecat un apartament prin executare silită și am achitat jumătate din preț. mai am 20 de zile până trebuie să pun diferența, dacă renunț ce se va întâmpla cu bănuții mei? Curelaru r Curelaru r Buna ziua Am adjudecat un apartament prin executare silită și am și achitata jumătate din el și mai am 20 zile pana ce treb sa pun diferența Pers ... (vezi toată discuția)