In anul 2014 am vândut un apartament care era în executare silită.Din vânzarea lui am achitat băncii suma de 47000€ iar pe diferenta pana la 53000€ i s-a instituit poprire pe cont soțului.Mentionez ca prima poprire s-a făcut în 14.02.2014 eu vanzand apartamentul in luna iunie.Inca de atunci soțului meu i se reține 30%din pensie.Am luat legatura cu executorul(care mi-a calculat suma de 9700ron cheltuieli de executare desi la A doua licitatie eu i-am dus cumpărător si s-a încheiat actul de adjudecare) care imi spune sa iau legatura cu firma de recuperari ca el nu mai raspunde de diferenta care o mai am de platit.L-am întrebat cum se numeste firma si mi-a dat un nr.de tel la care nu raspunde nimeni.Am revenit la el rugandu-l sa-mi spuna decalat din cei 47000€ cat s-a achitat din datorie,cat mi-a stabilit în final cheltuieli de executare dar refuzul si raspunsul este acelasi"nu mai tine de mine".Intrebarea mea este:cui trebuie sa ma adresez si oare el a procedat corect? In speranta ca ma veti ajuta,va multumesc anticipat.