avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... promovare asistent medical cu studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

promovare asistent medical cu studii superioare

Buna ziua!sunt incadrata ca asistent medical cu PL. Intre timp am absolvit Facultatea de Medicina(nu cea a asistentilor medicali),dar nu practic ca medic din motive obiective..As dori sa stiu daca por fi promovata ca asistent medical cu studii superioare,avand in vedere ca acestea sunt in acelas domeniu,mai mult chiar,au o durata de 6 ani,nu de 4 ani.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:12, 26 Februarie 2018
Nu- conditia pentru a fi asistent medical cu studii superioare este de a fi absolvit Facultatea de asistenti medicali si moase.
Promovarea nu se poate face decat in conditiile mentionate in legislatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale, asistent medical principal cu studii superioare ramunna ramunna Buna ziua. Sunt asistenta la obstetrica ginecologie cu grad principal. Din anul 2001 ocup functia de asistenta sefa iar vechimea totala in munca este de 33 ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii Oana1971 Oana1971 Buna ziua Sunt asistent social principal de 23 de ani si 7 luni, am o diploma de absolvire de Scoala Postliceala Sanitara cu specializarea Medicina-sociala ... (vezi toată discuția)
Asistenti medicali licentiati ctgadina ctgadina Este cineva care a absolvit Facultatea de medicina la specialitatea asistent medical GENERALIST SI CARE SA AIBA VECHIME IN MUNCA peste 10 ani?.Eu am 13 ani ... (vezi toată discuția)