avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Website pentru intalniri
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Website pentru intalniri

Buna ziua,
De ceva timp ma gandesc sa creez un website pentru intalniri tip adult.
Profilul website-ului este pentru adulti care doresc sa isi gaseasca parteneri pentru intalniri ocazionale, relatii discrete, etc.
Numele website-ului va contine de altfel un nume explicit, care sa faca referire la tipul site-ului.
Site-ul nu va promova prostitutia si nici nu se vor accepta anunturi de acest gen.
Nu se percepe nici o suma pentru folosirea site-ului, in schimb utilizatorii avand optiunea sa doneze daca doresc.
Avand in vedere cele de mai sus, intrebarea mea e daca este ilegal un asemenea website si daca trebuie o firma pentru a detine asemenea webisite?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: mirific12 , utilizator 17:38, 6 Martie 2018
Un astfel de site este legal. Probleme puteti avea atunci cand animiti clienti se vor folosi de platforma dumneavoastra in alte scopuri decat cele initial declarate.

Daca nu realizati venituri din site, indiferent de forma lor, consider ca nu este nevoie sa va organizati la peroana juridica. În acest caz, toate problemele legate de site vor cadea in sarcina dvs.

Daca realizati venituri din site, indiferent de forma lor, apreciez ca ar trebui sa alegeti o forma de organizare ca persoana juridica.
aveti grija cum va compuneti termenii si conditiile de utilizare
La ce va referiti mai exact? Adica, de ce aspecte sa tin cont?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare de site-uri cu continut pt adulti! cattie cattie O cunostinta de-a mea a accesat cateva site-uri pt adulti,din pura curiozitate.Vreau sa precizez ca aceasta persoana este majora si ca nu a distribuit astfel ... (vezi toată discuția)
Combaterea prostitutiei prin interzicerea publicarii anunturilor specifice antiprostitutie antiprostitutie Buna ziua tuturor, Sunt nou aici dupa cum se vede... Sunt interesat in combaterea acestui fenomen (prostitutia) in Romania. Acum cativa ani am avut ... (vezi toată discuția)
Un site ce tarifeaza anumite servicii online, este obligat sa fie detinut de o forma de persoana juridica? CipriT CipriT Buna ziua, Vreau sa realizez un site ce va oferi anumite beneficii contra cost utilizatorilor in comparatie cu varianta gratuita. (cum sunt site-urile de ... (vezi toată discuția)