avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cat timp este valabil pasaportul sotiei pe numele de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cat timp este valabil pasaportul sotiei pe numele de fata, dupa incheierea casatoriei civile?

In 14.06.2018 vom avea casatoria civila, iar in 18.06.2018 vom pleca in Bali pe o perioada de 13 zile. Biletele de avion sunt rezervate pe numele actual al sotiei.
Dacă soția își schimbă numele după cel al soțului,actul de identitate este distrus de ofițerul stării civile care oficiază căsătoria, pe loc, iar in termen de 15 zile trebuie schimbat. Acelasi lucru se intampla si cu pasaportul?
Pasaportul este valabil inca 3 ani.
Oare va putea calatori cu acest pasaport fara sa intampine probleme la oficiile vamale?

Alte discuții în legătură

Calatorie in strainatate imediat dupa casatorie malina1987 malina1987 Buna ziua, Luna viitoare ma voi casatori si la 2 zile distanta vreau sa plec in Turcia. Am fost zilele astea la Pasapoarte care mi au spus ca indicat ar fi ca ... (vezi toată discuția)
Calatorie cu pasaportul pe numele vechi andreea.p andreea.p Buna ziua! Am cumparat biletele de avion pentru luna de miere folosind numele de domnisoara. Problema este ca aceasta calatorie va avea loc la 2 luni dupa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - nu am schimbat pasaportul dupa schimbarea numelui lilibobocul lilibobocul in urma divortului,am revenit la numele dinaintea casatoriei,schimbandu-mi buletinul dar nu si pasaportul.Intrebarea mea este daca mai pot iesi din tara cu ... (vezi toată discuția)