avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... PENSIE DE INVALIDITATE GR 2
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

PENSIE DE INVALIDITATE GR 2

Buna ziua,
Sotul meu a fost diagnosticat cu neoplasam laringo-faringian in dec 2017. Acum face tratament de radiooterapie si chimioterapie. Are 50 ani. Are PFA de aprox 12 ani si si-a platit la zi toate darile catrte stat. Pe aceasta PFA are activitate de taxi. Are angajata o persoana cu contract de 2 ore /zi. Intrebare: Poate sa opteze pentru pensie de invaliditate gr 2? Se poate cumula venitul din pensie cu cel din PFA?

Alte discuții în legătură

Pensionare pe caz de boala pop_ro57 pop_ro57 Buna ziua, In urma cu un an am fost diagnosticata cu neoplasm de col uterin stadiul 2; am efectuat toate procedurile care mi-au fost recomandate: ... (vezi toată discuția)
Despre acordarea de pensii marian_26 marian_26 daca am un ajutor de la primarie de 272 de lei (gradul 2) si am facut ulterior si un dosar de pensie de invaliditate (gradul 2) in valoare de 400 de lei ce ... (vezi toată discuția)
Care este valoare pensie de invaliditate gr 3 marinela.chivu marinela.chivu Buna ziua. As vrea sa stiu cam cat ar fi pensia de invaliditate grad 3,in conditiile in care sunt încadrată în munca din noiembrie 1985, luna aceasta ... (vezi toată discuția)