Sunt nevoit a vinde sediul catre primul venit....am uitat de prezentarea evaluarii periodice a valorii imobilului, deci mi s-a stabilit un impozit de 5 ori mai mare decat cel din anul precedent. Asta cam inseamna ca daca nu instrainez urgent imobilul voi fi nevoit sa inchid firma.
Doar ca am aflat ca impozitul stabilit (cel de 5 ori mai mare decat cel de anul trecut) trebuie platit integral, indiferent daca instrainez sau nu imobilul. Cumparatorul, ca voi gasi unul rapid, trebuind sa vand cat mai repede, deci la primul ofertant, va trebui dupa cumparare sa plateasca si el impozitul pe cladire din momentul cumpararii? Ca mie mi se pare dubla impozitare....
Multumesc pentru fiecare raspuns!
Mai aveti timp sa depuneti evaluarea pana in data de 31 martie, urmand a se recalcula.
Cumparatorul, in situatia in care veti vinde plateste impozit din anul urmator.
Impozit/taxe pe clădiri
Spat
Am o casa in Resita (CS) compusa din subsol care e amenajat ca apartament locuit,parterul e amenajat pt spatiu comercial(birouri sau alte activitati) si etaj ... (vezi toată discuția)
Teren si constructie
mona m
buna as avea unele nelamuriri la care sper sa aflu un raspuns.am cumparat in anul 1989 o locuinta care avea destinatie ca locuinta de serviciu de la ferma la ... (vezi toată discuția)