avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandirea permisului auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandirea permisului auto

Buna ziua, va scriu in legatura cu cazul in urma cu 5 ani am condus masina unui prieten si sa rezultat cu accident din care el a avut nevoie de 49 de zile de ingrijiri medicale, si nu am reusit sa o dam la pace si suntem in instanta dar nu am primit nici un ordin acasa de prezentare la proces. Cu imi pot recuprea permisul?
. ( precizez
ca nu eram in influența alcoolului am facut si analize la spital in schimb el era)
Ultima modificare: Luni, 12 Februarie 2018
DanylePetru, utilizator

Alte discuții în legătură

Cerere micsorare suspendare permis Koasa Koasa Buna ziua.Am o mica nelamurire.Daca in urma neacordarii de prioritate la o trecere de pietoni,soldat cu ranirea usoara a pietonului,2-3zile ingrijiri ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - ce pedeapsa ar putea primi? Deea24 Deea24 Buna ziua.Am si eu o intrebare.Cumnatul meu a avut un accident saptamana asta.A condus sub influenta alcoolului,nu a avut centura de siguranta pusa,a mers cu ... (vezi toată discuția)
Pot sa dau in judecata societatea de asigurare? igna_florin igna_florin in urma unui accident intre doua masini prietenul meu a stat 3 luni in spital si a suferit mai multe operatii la membrele superioare si inferioare (avandu-le ... (vezi toată discuția)