avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzare autoturism
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzare autoturism

Buna ziua. Am un autoturism pt care am avut sechestru asigurator la ANAF avand reesalonare la datoriile firmei. Suma a fost de 50000 lei. S-a platit dar nu s-a ridicat sechestrul. Acum societatea are o datorie de 15000 lei pt care a facut din nou reesalonare. Desi datoria e mai mica de 20000 lei ANAF nu vrea sa ridice sechestrul. Vreau sa vand masina. Pot? Multumesc

Alte discuții în legătură

Sechestru anaf pe masina veronicapopa veronicapopa Societatea pe care o administrez are datorii de 25.000 lei la stat. ANAF mi-a pus sechestru asigurator pe masina, iar politia m-a oprit in trafic si mi-a luat ... (vezi toată discuția)
Legalitate sechestru asigurator - bunuri personale fost asociat srl mimy78 mimy78 buna ziua, am o problema la care as dori sa primesc un sfat daca se poate. am facut parte dintr-o societate cu raspundere limitata avand 50% parti sociale, in ... (vezi toată discuția)
Sechestru ridicat apare la taxe si impozite enacherobert enacherobert Buna ziua, m-am lovit de o problema azi care m-a bagat in ceata, ideea e ca acum cativa ani am avut o masina pusa sub sechestru din cauza unui dosar, s-a ... (vezi toată discuția)