avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contributii salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contributii salariu

Buna ziua. Urmeaza sa intru in concediu de maternitate. Salariul brut nu mi-a fost marit insa netul mi-a ramas acelasi, deoarece am primit bonus din partea angajatorului. La calculul concediului de maternitate se iau in calcul si bonusurile primite?

Alte discuții în legătură

Ce venituri se iau in calculul indemnizatiei de maternitate martinescu martinescu Buna ziua, In luna august 2017 am intrat in concediu prenatal. Perioada de sase luni care ar intra in calculul indemnizatiei de maternitate este ... (vezi toată discuția)
Concediu cresterea copilului - calcul indemnizatie ContSters441028 ContSters441028 Buna ziua, am citit toate articolele de pe site si, din pacate, am ramas cu niste nelamuriri. Lucram de 12 ani fara concedii medicale, si eu, si sotul meu. ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului maggia87 maggia87 Buna ziua! M-ar interesa si pe mine modul de calcul al indemnizatiei CCC, cum se calculeaza cei 85%. Eu am salariul minim pe economie pe cartea de munca, dar ... (vezi toată discuția)