avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenzi contraventionale
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenzi contraventionale

Daca titularul de rol este poate fi obligat de Primarie sa plateasca o amenda contraventionala data in debit si care este pe numele unui membru de famie?
Cel mai recent răspuns: Cazan Florin , utilizator 08:50, 22 Februarie 2018
Numai in cazul in care contravenientul ar fi minor, in caz contrar nu poate fi obligat. Despre ce membru de familie este vorba?
Fiul meu care are 21 de ani,nu locuim impreuna,dar pe domiciliu are adresa mea.ca sa scad o masina din evidenta,Primaria m-a obligat sa platesc o parte din amenda,si mi-a luat 100 lei spunand ca asa va proceda si cand merg sa platesc luna viitoare impozitul pe casa si teren.Au spus ca acest impozit il baga pt achiatrea a inca 190 lei cat mai e din amenda,si ca raman la impozit tot restantier
Fiul mae care are 21 de ani,aceiasi adresa,dar nu locuim impreuna
Faceti o petitie in atentia primarului si solicitati temeiul legal pentru retinerea banilor.
Ese un abuz din partea functionarilor de la taxe si impozite.
Fiecare persoana este responsabila pentru faptele sale dupa ce devine majora. Este problema primariei sa urmareasca contribuabilul si sa il execute daca este cazul.
Depuneti la petitie copiile documentelor de incasare.
Pe chitante este scris numele dvs sau al fiului?
Cei de la primarie profita ca multi nu cunosc prevederile codului fiscal si atunci abuzeaza.
Abuzul este grosolan si pentru faptul ca au trecut pe chitanta numele meu ca am achitat 100 lei drept amenzi auto,situatie in care eu nu am nici o amenda personala data in debit la aceasta institutie!In plus m-au amenintat ca in momentul cand merga sa achit banii pe impozit casa,teren si masina,suma pe care o platesc o opresc si pentru restul amenzii ramasa nachitata de 190 lei

Alte discuții în legătură

Imposibilitate plata impozit local pe casa din cauza amenzilor neachitate si prescrise !!! bumbeas bumbeas Luna aceasta, tatal meu a mers la Primarie pt. a-si achita ca de obicei impozitul pe casa si masina. A fost insa refuzat pe motiv ca exista niste amenzi de ... (vezi toată discuția)
Are voie primaria sa nu incaseze impozitul pe anul in curs daca ai restante? terorista2012 terorista2012 Primaria are voie sa nu incaseze impozitul pe casa ,teren si salubritate pe anul in curs daca pe anul trecut ai o amenda neachitata,si salubriatatea ... (vezi toată discuția)
Plata impozit fara amenzi de circulatie evivada evivada Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatorul aspect: Vreau sa platesc impozitul pe locuinta pentru anul 2016, insa cei de la primarie mi-au spus ca pe ... (vezi toată discuția)