avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Prestari servicii de catre administratorul societatii ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Prestari servicii de catre administratorul societatii micro 3%, fara contract.

Ce sanctiuni exista in momentul de fata, pentru prestarea de servicii de catre administratorul unui societati fara contract, atat de prestari servicii, cat si ITM? Exemplu: administratorul presteaza servicii foto-video fara contract si fara sa fie angajat in propria societate, micro 3%. Raspunderea legala, sanctiuniile sunt catre persoana juridica sau persoana fizica?
Cel mai recent răspuns: ionutpop31 , utilizator 12:42, 13 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Administratorul care este si asociat unic nu trebuie sa aiba contract de munca cu propria firma pentru a putea efectua acele activitati de la codurile caen pentru care e autorizata firma.
Perfect de acord cu dvs., multumesc de raspuns, intrebarea mea este mai complexa, daca nu exista un contract de prestari servicii la acel eveniment, eu, in ce calitate sunt, de persoana juridica sau persoana fizica care presteaza un serviciu? Daca sunt persoana fizica, atunci presupun ca in urma unui control ANAF-ITM raspunderea legala revine asupra celui care m-a solicitat si anume, beneficiarul-mirele? Iar amenda pentru munca la negru de 20 000 lei o plateste mirele ? Aveti idee ce sanctiuni sunt in cazul meu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen firma si cesiunea drepturilor de autor AlinaCL AlinaCL Buna ziua! Firma mea este un SRL-D si este autorizata doar pentru activitati fotografice (cod CAEN 7420 - Activitati fotografice), nu si pentru cele video ... (vezi toată discuția)
Ma incadrez bine in codul caen ales? lianna_126 lianna_126 Buna ziua, Situatia mea este. firma afost infiintata in 6 ian 2009 cu cod caen :7729,7311,5621,4799. Nu avem inca activitate , vom avea in trimestrul al 2 lea ... (vezi toată discuția)
Caen firma si cesiunea drepturilor de autor AlinaCL AlinaCL Buna ziua! Firma mea este un SRL-D si este autorizata doar pentru activitati fotografice (cod CAEN 7420 - Activitati fotografice), nu si pentru cele video (ce ... (vezi toată discuția)