avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Apartament
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Apartament

Voi cumpara un apartament a cărui schița nu corespunde cu realitate. Apartamentul apare pe schița ca fiind o camera de 48 m2 și o Bucătărie. El in realitate este un apartament cu 2 camere și Bucătărie și baie. Pereții despărțitori au fost construiți ulterior fără a afecta structura de rezistența. Ce trebuie sa fac ca nou proprietar ca sa aduc lucrurile la realitate. Fostul proprietar a cumpărat apartamentul in 2010 când erau făcute modificările prin prima casa.
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 15:57, 13 Februarie 2018
Eu as cumpara doar dupa ce vanzatorul modifica schitele la cadastru. Am fost intr-o situatie similara si am cumparat doar dupa ce vanzatorul a modificat schitele cadastrale conform realitatii.
Cam cât ar costa toată aceasta afacere ca timp și bani?
Mulțumesc!

Valeriu Chirita a scris:

Eu as cumpara doar dupa ce vanzatorul modifica schitele la cadastru. Am fost intr-o situatie similara si am cumparat doar dupa ce vanzatorul a modificat schitele cadastrale conform realitatii.

Nu stiu, vanzatorul s-a ocupat de demersuri. 30 de zile aproximativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua eu vreau sa vand un apartament care este înscris in ... Adry253 Adry253 Buna ziua eu vreau sa vand un apartament care este înscris in cartea funciară , dar schița nu corespunde fiind făcute modificări in 2004 (a fost dat un ... (vezi toată discuția)
In 2002 a fost demolat un perete din interiorul unui apartament isabel30061964 isabel30061964 In 2002 am preluat un apartament cu doua camere, modificat. Peretele dintre intrare spre bucatarie a fost desfiintat. Nu stiu daca era de rezistenta sau nu. ... (vezi toată discuția)
Cadastru modificari apartament MadalinaMit MadalinaMit Buna ziua. Va rog ajutor. Am cumparat, in 1997, un apartament cu trei camere. Blocul este construit in 1976. In contractul de cumparare vanzare nu este ... (vezi toată discuția)