Bună ziua! Am și eu o întrebare referitoare la un contract de telefonie mobila (Vodafone) am semnat acest contract pentru 24 de luni ...au trecut 12 luni vreau rezilierea acestui contract ,menționez faptul că nu am beneficiat de niciun aparat de telefonie pentru acest abonament . Azi am fost informat telefonic de către operator in urma solicitării de reziliere in scris depusa de mine, că trebui sa achit o taxa de 45 euro pt reziliere in perioada contractuală.
Acesta este răspunsul.
Buna! Cererea ta pentru 0765256281 a fost inregistrata. Iti confirm ca incetarea contractului are loc la data de 01.03.2018. Despagubirea a fost calculata conform articolului 10.3 din TCG (Termeni si conditii generale) si este in valoare de 45,83 euro, valoare pe care o vei regasi pe factura imediat urmatoare. Multumesc!
Bună ziua! Puteți să mi spuneți și mie legea și articolul care prevede rezilierea unui contract de telefonie mobila fara a se achita vreo sumă pentru rezilierea contractului.
Contract orange
zephon
Buna ziua
Am urmatoarea problema: Cu o saptamana in urma am semnat o cerere de portare de la Vodafone la Orange de pe abonament pe abonament. Odata cu cererea ... (vezi toată discuția)