avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Calatorie in Italia cu C.I.
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Calatorie in Italia cu C.I.

Buna ziua,
Din cate am inteles , pe cartile.de identitate care s.au emis in ultimile 6 luni s.au introdus ceva elemente de siguranta in plus si este posibil ca daca am cartea de identitate mai veche de 6 luni sa nu pot calatori in europa. 
Eu am programat o calatorie in Italia impreuna cu sotia mea si nu avem pasapoarte . Avem.doar buletinele al.meu emis in luna Mai 2017 si al sotiei in august 2017 . 
Vin cu intrebarea la dvs daca putem intra pe teritoriul italiei doar cu cartile de identitate (valabile dealtfel) 
Va multumesc . 

Alte discuții în legătură

Buletin expirat strainatate melcul22 melcul22 Buna ziua.Eu ma flu in Italia si din luna aprilie am buletinul expirat dar am permisul de conducer din rominia valabil si cartea de identitate de Italia ... (vezi toată discuția)
Venire in tara cu pasaport expirat alaalina alaalina Buna ziua.Am nevoie de ajutorul dvs...locuiesc in Italia cu familia mea,avem doi copilsi carora le-a scazut pasapoartele.Precizez ca nu aveam de gand sa ma ... (vezi toată discuția)
Calatorie in strainatate cu pasaportul avut inainte de casatorie alesssandra13 alesssandra13 Urgent!!!! Urmeaza sa plec din tara (in Turcia mai exact) si am vechiul pasaport cu numele anterior casatoriei (care este valabil pana in martie 2016). Ma ... (vezi toată discuția)