avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Calcul impozit autoturism
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Calcul impozit autoturism

Am un autoturism recent cumparat marca Nissan Xtrail diesel, capacitate cilinddrica 2186 cm cubi. Va rog sa-mi calculari impoziul datorat pe anul 2018.
Va multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 14 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:27, 13 Februarie 2018
Impozitul anual pentru un autoturism se calcurează în funcție de capacitatea cilindrică a motorului, însă acesta variază de la un județ la altul, în funcție de actele normative ale fiecărui consiliu local.
Impozitul se calculează prin înmulțirea fiecărei grupe de 200 cmc sau fracțiune din acesta cu o anumită sumă impusă de Codul Fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxele la masinile cumparate pe firma sunt mai mari fata de cele cumparate pe persoana fizica? distribution distribution Buna ziua, Doresc sa achizitionez un autoturism cu motor de 1590cm. As dori sa stiu daca impozitul anual si asigurarea sunt mai mari daca o cumpar pe ... (vezi toată discuția)
Impozit tractor lilisor2 lilisor2 cum se calculeaza impozitul pentru tractor pentru 2012? am inteles ca s-a modificat, va rog sa-mi spuneti baza legala (vezi toată discuția)
Impozit auto aro 244 vranceanucristi vranceanucristi Care este impozitul anual pentru un auto -ARO 244 cu motor 3199 cmc ? Exista intr-adevar o ,,derogare'' pt auto 4x4 de productie interna ? (vezi toată discuția)