avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis italian suspendat in romania pentru alocool
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis italian suspendat in romania pentru alocool

bună! am o nelamurire, pe data de 20 ianuarie, am fost oprit de poliție , in neamt, mi-au suspendat permisul italian,pe o perioada de 90 de zile deoarece am avut o alcoolemie de 0,21, as vrea sa știu daca e permis italian, pot da testul de 15 întrebări pentru a reduce din suspendare??sau care ar fi soluția? am nevoie urgent de permis! va multumesc

Alte discuții în legătură

Permis italian suspendat pe 90 de.zile pentru alcool mirela BALINT mirela BALINT buna ziua, am o intrebare pe dat de 20 ianuarie am fost oprit, de poliție, mi s.a pus fiola având o alcoolemie de 0,21 , mi s a suspendat permisul pe o ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis 90 zile bogd_an bogd_an Buna ziua, in data de 28 aprilie 2018, am fost surprins de aparatul radar cu viteza de 111km/h, in afara localitatii Horia, jud Neamt, DN2, intr-o zona cu ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis auto caterinaioana caterinaioana Buna ziua!In urma cu 3 luni,mai exact in 17 octombrie,prietenului meu i-a fost retinut permisul auto,pe o perioada de 90 de zile,din cauza faptului ca in urma ... (vezi toată discuția)